Týmový
koučink

tymovy_koucink

V RYCHLE MĚNÍCÍM SVĚTĚ MŮŽETE OVLIVNIT VÍC, NEŽ JSTE SI MYSLELI, ŽE JE MOŽNÉ. RÁDA VÁS PROVEDU...

CO VÁM TÝMOVÝ KOUČINK PŘINESE

  • Přinese týmu zlepšení v rozhodování a dialogu, posílí důvěru a pochopení role a dopadu chování. Dosáhnete pak skvělých výsledků a stanovených cílů, a dokonce ještě víc. Zvýší se motivace zaměstnanců, zefektivní se rozhodovací procesy, zlepší se komunikace a podpoří se inovace.

MŮJ PŘÍSTUP

  • Stavím na kolektivní inteligenci, otevřenosti a respektu. Sladím dva pohledy: pohled manažera a pohled zaměstnance... Poté vám pomohu najít způsob k udržitelné a fungující budoucnosti v týmu.

ZDÁ SE TO NEMOŽNÉ, ALE JDE TO!

  • 10 lidí, 4 lokace, 5 národností. V rámci reorganizace jsme se potkali, někteří dokonce proti své vůli. Role, které spolu měly velmi málo společného. A Covid na cestě. Tohle je příběh mého posledního IKEA týmu, který jsem vedla z Prahy. Fyzicky jsme se neviděli 2 roky, a i přes všechny bizarnosti a nepřízeň osudu jsme postavili velmi úspěšný a funkční tým.
Kopie souboru Lars 2

Lars Lindvall
Global Engineering and Quality Manager, Švédsko

Petru vřele doporučuji. Její silné a humanistické vedení v kombinaci s jejími znalostmi Supply Chainu jsou velmi působivé. Její styl vedení podporuje spolupráci napříč týmy a odděleními, a tím dosahuje výsledků dobrých pro celou firmu. 

Peter Becker

Peter Becker
Project Leader, Švédsko

 

Petra dostala diverzitní skupinu s jasnou misí vytvořit tým. S citlivostí, pokorou, humorem, zvědavostí, vášní a velkým zájmem o budování týmu a zájmem o každého jednotlivcem, ho úspěšně vybudovala a vedla. Týmový duch je stále přítomný, i přestože už pracujeme v jiných konstelacích.

Kopie souboru Algirdas

Algirdas Petronis
Business Navigator, Litva

Reportoval jsem Petře jeden rok a byl to skvělý zážitek. Má profesionální obchodní znalosti, rozhoduje se na základě faktů a je skvělá manažerka. Náš tým jednotlivců sjednotila. Dávala nám prostor, a když bylo potřeba podpořila nás. Svým koučovacím přístupem podporuje lidi, aby našli řešení sami.

SPOLUPRACUJI
flexjobs.cz

© 2024 Petra Renthová všechna práva vyhrazena
Web vytvořila SIM