Individuální koučink

individual_koucink

BUĎME UDRŽITELNĚ SILNÍ K PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK, PŘI ROZHODOVÁNÍ A SEBEPOCHOPENÍ. 

CO VÁM INDIVIDUÁLNÍ KOUČINK PŘINESE

  • Individuální koučink je klíčem k vašemu osobnímu rozvoji a úspěchu. Napomáhá k lepšímu překonávání překážek, efektivnějšímu rozhodování, hlubšímu sebepochopení, zvýšení sebevědomí a především vás motivuje k akci. Výsledky jsou znatelné již po třech koučovacích sezeních. Nečekejte na zítřek, začněte svou cestu k úspěchu a udržitelné budoucnosti ještě dnes.

MŮJ PŘÍSTUP

  • Cením si své schopnosti vidět věci, které ostatní často nevidí, a nastavovat klientům zrcadlo, aby je mohli také spatřit. Využívám svou kreativitu a inspiraci k tomu, abych motivovala své klienty a došli jsme společně stanoveného cíle.

JAK BUDE NAŠE SEZENÍ PROBÍHAT

  • Čeká nás přípravný rozhovor a vyjasnění vašeho očekávání. Nastavíme cíle s důrazem na váš pokrok a naplánujeme čas. Individuální spolupráce bude synchronizována s vaším manažerem. Dohoda o mlčenlivosti je klíčovým prvkem mého přístupu ke koučinku.
Anastasia -Kondratenko

Anastasia Kondratenko
Global Buyer, Marketing & Communication, Netherlands

Koučování s Petrou byla pro mě skvělá zkušenost, která začala s mým “připraveným” tématem a končila hledáním a řešením daleko důležitějších dilemat. 

corrado_mazzoni

Corrado Mazzoni
Data Sharing Leader, Švýcarsko

 

 Měl jsem potěšení být koučován Petrou. Její profesionalita, zacílení, schopnost naslouchat a číst mezi řádky byly pro mě efektivní, ve velmi krátkém čase. 

jenny_blomdal

Jenny-Ann Blomdal 
Data Product Manager, Švédsko

Petra je jeden z nejlepší koučů, s kterými jsem pracovala a zároveň odbornicí ve svém oboru. Její oddanost svému řemeslu je bezkonkurenční. Má pozoruhodnou schopnost porozumět výzvám a přizpůsobit se potřebám klienta. Díky ní jsem dosáhla svého cíle, a ještě víc. Co ji odlišuje od ostatních je její charizma.

SPOLUPRACUJI
flexjobs.cz

© 2024 Petra Renthová všechna práva vyhrazena
Web vytvořila SIM